Samenwerking met SNP Natuurreizen

Met veel trots kan ik melden dat ik sinds het voorjaar van 2018 samenwerk met reisorganisatie SNP Natuurreizen. Afgelopen jaar hebben zij hun offline communicatie nieuw leven ingeblazen in de vorm van het reismagazine Ontdek! Ik lever een terugkerende bijdrage aan de rubriek ‘Waar zijn we?’: een volledige spread met een foto en korte tekst van mijn hand. Hierin wordt vervolgens verwezen naar een pagina waar meer informatie over de locatie te vinden is, samen met enkele aanvullende beelden. Naast deze vaste rubriek heb ik verleden jaar ook al een omslagfoto aangeleverd en is er voor een tweetal artikelen gebruik gemaakt van mijn fotografie.

De samenwerking beperkt zich echter niet tot het magazine: mijn fotografie is inmiddels ook al ingezet op de website van SNP, op levensgrote banners voor vakantiebeurzen en als klap op de vuurpijl een paginavullende advertentie in de Volkskrant en Trouw. Op de SNP Spitsbergen informatiedag toonde ik mijn beelden van Spitsbergen als visuele omlijsting van het aanbod.

Tip: Er zijn nog plekken beschikbaar op de zeer bijzondere Spitsbergen expedities met zeilschip Noorderlicht van SNP! Ben je benieuwd hoe zijn reis eruit kan zien? Lees dan mijn reisverslag:  Spitsbergen: met zeilschip Noorderlicht door de arctische winter.

Het is natuurlijk een geweldige eer om je beeldmateriaal zo omarmt en gebruikt te zien worden. Nóg leuker wordt het wanneer die samenwerking gepaard gaat met een hoge mate van wederzijds respect en een gedeelde visie op de toepassing van fotografie. Dat verdient wel even wat extra aandacht en ik kijk dan ook uit naar de voortzetting van deze samenwerking met SNP in 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.