Afdrukken kopen

Ben je opzoek naar beeldmateriaal om – bijvoorbeeld – thuis of op kantoor aan de muur te hangen? Dan heb ik goed nieuws voor je, want (bijna) alle foto’s die je op deze website aantreft zijn ook als afdruk te koop.

Werk aan de Muur

Veel van mijn foto’s zijn zonder tussenkomst van mijzelf te koop op de website Werk aan de Muur. Hier kan je zelf eenvoudig kiezen in welk formaat en op welk materiaal je mijn foto wilt laten afdrukken. Bij de meeste van mijn ‘Vrij Werk’ fotoseries zie je onderaan de beschrijving een link naar het betreffende album op Werk aan de Muur.

Xpozer Afdrukken

Je kan afdrukken van foto’s natuurlijk ook via mij bestellen. Ik laat mijn foto’s standaard afdrukken op Xpozer; wat garant staat voor briljante en haarscherpe afdrukken met een eenvoudig span- en ophangsysteem.

foto-afdrukken-xpozer

Dankzij dit eenvoudige montagesysteem komen de foto’s los van de muur te hangen en dat levert direct een luxe uitstraling op. Een ander groot voordeel is dat je later eenvoudig én voordelig foto’s kan wisselen zonder weer een nieuw montagesysteem aan te schaffen. Bekijk voor meer informatie de website van Xpozer.

Voor foto afdrukken op Xpozer hanteer ik de volgende prijzen:

Fomaat Compleet Wisselfoto
60 x 40 cm €80.00 €49.95
75 x 50 cm €95.00 €59.95
90 x 60 cm €110.00 €69.95
120 x 80 cm €125.00 €79.95
135 x 90 cm €160.00 €89.95
160 x 90 cm* €225.00 €134.95

* Maatwerk panorama-formaat en niet op elke foto van toepassing.

Verzendkosten per bestelling: €4.95

Bestellen is eenvoudig: neem daarvoor gewoon contact met me op en geef je wensen door. Ik maak je bestelling en de bijbehorende factuur dan zo snel mogelijk in orde. Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling verwerkt en wordt deze normaliter binnen een week geleverd.

Andere Materialen

Heb je liever een afdruk op ander materiaal dan Xpozer? Geen nood, ook de volgende formaten behoren tot de mogelijkheden:

  • Acryl: directdruk of een echte fotoafdruk onder acrylglas (plexiglas).
  • Aluminium: directdruk op alu-dibond, directdruk op geborsteld aluminium, of een echte fotoafdruk op alu-dibond.
  • Canvas: textieldruk op frame; een scherpere variant van canvas afdrukken.
  • Losse fotoafdruk: losse afdruk op hoogwaardig glanzend, half-glanzend of mat fotopapier.

Informeer daarvoor door contact met me op te nemen, of neem een kijkje in mijn webshop bij Werk aan de Muur.