Portretfotografie

Ben je voor je CV opzoek naar een representatieve en zakelijke portretfoto van jezelf?  Wil je nu eens een écht bijzondere profielfoto op LinkedIn, Twitter of Facebook? Of zou je gewoon graag enkele mooie en authentieke portretten van jezelf willen laten maken; portretfoto’s met een verhaal? Laten we het samen creëren!

In het huidige digitale tijdperk is een sterke visuele presentatie van groot belang. We kregen immers nog nooit zoveel visuele prikkels als vandaag de dag. Wie daarin nog op wil vallen moet zich sterk presenteren en dan zijn goede portretfoto’s een absoluut vereiste. Dat is ook precies hoe ik portretfotografie benader: foto’s die verder reiken dan ‘gewoon een mooi plaatje’, maar bijvoorbeeld een bijzondere uitstraling hebben of een verhaal vertellen.

Hieronder toon ik mijn portretfotografie diensten en geef ik inzicht in de bijbehorende prijzen. Bekijk ondertussen mijn portfolio – portretfotografie (kleur) en portretfotografie (zwart-wit) – om een eerste indruk te krijgen van mijn stijl portretten. Heeft dat je interesse gewekt, neem dan (vrijblijvend) contact met me op voor meer informatie, een specifieke prijsopgave, of een afspraak!

Diensten

Persoonlijke Portretten

Persoonlijke Portretten

Samen creëren. We wisselen ideeën uit en stellen het gewenste eindresultaat vast: een beeldverhaal, of ‘gewoon’ mooie en bijzondere portretten. Ontspanning en plezier staat voorop!

Vanaf €200

Persoonlijke Reportage

Persoonlijke Reportage

Ik volg je tijdens de uitoefening van je werk, je hobby of alledaagse bezigheden en maak gebruik van de natuurlijke setting. Het resultaat: een tijdloze documentaire; puur en authentiek.

€125 p/uur

Zakelijke Portretten

Zakelijke Portretten

Krachtig, persoonlijk en origineel. Headshots kennen we nu wel. Met persoonlijke portretfoto’s van je medewerkers bereik je meer. Samen werken we aan het conceptuele invulling van de portretten.

€150 p/uur

Zakelijke Headshots

Zakelijke Headshots

Zorg dat je medewerkers eruit springen op je website en LinkedIn. Per persoon wordt één representatieve portretfoto opgeleverd op de hoogste mogelijke kwaliteit. Een kleine investering met groot effect.

Vanaf €25 per persoon