Gelukkig Nieuwjaar uit Rotterdam!

“Het was een bewogen jaar.” Menig eindejaarstoespraak start met dezelfde obligate woorden. Ik kan er helaas niet aan ontkomen om ze dit keer zelf ook te gebruiken. Voor mij was 2018 namelijk ook op persoonlijk vlak – en helaas vooral in negatieve zin – een bewogen jaar. De overgang van 2018 naar 2019 was er voor mij geen van sentiment, maar vooral van hoop en uitkijken naar wat komt. Meer nog was het een jaarwisseling waarbij gewoonweg genieten van wat is voorop stond. Het was dan ook extra bijzonder om het jaar af te kunnen sluiten met m’n lief, hele lieve vrienden en m’n geliefde uitzicht op Rotterdam.

Voor de zesde keer op rij – de mistige edities buiten beschouwing latende – genoten we van het zicht op het nationale vuurwerk dat traditiegetrouw van de Erasmusbrug in Rotterdam wordt afgestoken. In al die jaren had ik er verrassend genoeg nog geen foto van gemaakt, dus dat werd hoog tijd. Temeer omdat het ook zomaar eens de laatste keer met dit uitzicht zou kunnen zijn… #cliffhanger

Goede voornemens zijn niet ‘mijn ding’, maar ik ben wel voornemens om dit jaar weer een stuk actiever te zijn op zowel deze blog als mijn Instagram account. Ik wens je een prachtig 2019 toe vol fotogenieke momenten en mooi licht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.