Hoofdexposant Kunst in Ootmarsum

Stop de persen! Mocht je nog geen plannen hebben voor het laatste weekend van augustus, dan heb ik een leuke suggestie. Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus exposeer ik als hoofdexposant op het jaarlijkse openlucht kunstevenement ‘Kunst in Ootmarsum‘. En daar ben ik best een beetje trots op!

Het thema van dit jaar is ‘Noorderlicht / Licht van het Noorden’; en die staat natuurlijk op mijn lijf geschreven. In de centrale pagodetent zal ik een selectie van mijn werken uit het hoge noorden gaan exposeren en hebben bezoekers de gelegenheid reproducties van mijn fotografie te bestellen.

Eigenlijk was het de bedoeling om al in 2020 in Ootmarsum te exposeren, maar COVID-19 gooide dat jaar én het daarop volgende jaar roet in het eten. Ik ervaar het dan ook als een grote eer dat de organisatie er ook dit jaar voor gekozen heeft om mij in de centrale expositie te plaatsen.

Het evenement in het pittoreske Ootmarsum is op 26, 27 en 28 augustus dagelijks van 12:00u tot 18:00u te bezoeken. Ik ben alle dagen aanwezig om vragen te beantwoorden, te helpen bij bestellingen van reproducties en natuurlijk om alle mooie verhalen uit het Noorden te delen.

Zie ik je in Ootmarsum?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.