Trouwreportage in Rotterdam

Deze herfst mocht ik voor de trouwreportage van Paul en Linda in eigen huis aan de bak: Rotterdam! De trouwlocatie was Hotel New York op de Wilhelminapier. Voor de bruidsportretten kozen we het in de eerste herfsttinten gehulde Museumpark, museum Boijmans van Beuningen én het Wereldmuseum, waar later die dag ook het diner zou plaatsvinden. Kijk je mee?

Trouwreportage - Oorbellen

De dag startte ontspannen in het huis van Paul en Linda in mijn oude wijk in Rotterdam: Kralingen. Na wat koffie en gebak reden we richting het Wereldmuseum, waar we in de grote, klassieke Balzaal terecht konden voor de eerste foto’s. Het Wereldmuseum is een van Rotterdam’s bekendste en meest klassieke trouwlocaties, maar laten we eerlijk wezen: zo’n zaal verveelt toch nooit?

We hadden hier makkelijk een uur of langer aan de slag gekund, ware het niet dat we graag ook van de eerste herfsttinten in het Museumpark wilden profiteren. Onderweg pakten we natuurlijk ook nog even de binnenplaats van het Boijmans van Beuningen museum mee.

De ceremonie vond plaats in Hotel New York. Daar stonden in de trouwzaal al twee Gin Tonics klaar voor het bruidspaar. Te gek!

Na afloop van de receptie vertrokken de daggasten per watertaxi naar het Wereldmuseum aan de overzijde van de Maas. Dat gaf ons nog de tijd om enkele portretten op de kade van de Wilhelminapier te maken. Als Rotterdams bruidspaar wil je immers de kans niet onbenut laten om een bruidsportret mét Erasmusbrug te hebben.

Kort daarna bracht de watertaxi ons naar ‘mijn’ zijde van de rivier. Tijdens het diner bovenin het Wereldmuseum konden de gasten zich vergapen aan het prachtige uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam. Het was voor mij weer eens een ander uitzicht op de Erasmusbrug. Dat zijn toch de bijzondere extraatjes bovenop het grote voorrecht om het verhaal van zo’n mooie dag in foto’s te mogen uitdrukken.

Skyline Rotterdam vanuit het Wereldmuseum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.