Wijnhavenkwartier in de mist

Bij het ontwaken hing er een mooie sluier over Rotterdam. Ik moest deze ochtend in Den Haag zijn, dus nam voor de zekerheid de camera mee, in de hoop dat de twee hoge torens van het Wijnhavenkwartier grotendeels in eenzelfde nevel gehuld zouden zijn. En jawel: bij aankomst stonden ze de twee ministeries (Veiligheid en Justitie en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) er prachtig bij!

Ondanks dat ik me op dat moment in de openbare ruimte bevond werd ik al snel met twee man sterk door de Marechaussee tegemoet getreden om me vriendelijk – doch dringend – te verzoeken om elders te fotograferen. Ik had weinig zin in een discussie en bovendien de gewenste foto’s al geschoten, dus heb het er maar bij gelaten.

Torens Wijnhavenkwartier Den Haag in de mist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.